Jäähalli avataan taas 12.10.2020
7.10.2020 11:05 Uutiset / Pääsivusto

Halli aukeaa - maski suositus!

Nurmijärven Kunnan Tiedote 7.10.202

Jäähalli avataan 12.10. alkaen – hallin käyttäjille suositellaan vahvasti maskin käyttöä

Tämän hetken tiedon valossa Klaukkalan jäähalli avataan suunnitellusti maanantaiaamuna 12.10., jonka jälkeen vuorot lähtevät pyörimään normaaliin tapaan. Maanantaina 12.10. alkaen jäähallilla on vahva kasvomaskisuositus, ja kaikkia yläkouluikäisiä ja tätä vanhempia jäähallilla kävijöitä suositellaan käyttämään kasvomaskia. Tämä perustuu alueen terveysviranomaisen Keusoten suositukseen. Lähtökohtaisesti jäähallilla vieraileva huolehtii omasta kasvomaskistaan.

Mikäli asiakas tulee jäähallille ilman maskia, pyritään häntä ohjeistamaan kasvomaskin käyttöön. Jäähallin asiakkaita ohjeistetaan myös pitämään turvavälit hallissa liikkuessa, välttämään turhaa ajanviettoa ja kerääntymistä hallin aulassa ja käytävillä, desinfioimaan ja pesemään kätensä, sekä yleisesti pysymään poissa jäähallilta, jos tuntee itsellään mitään sairastumisen oireita. Lisäksi käyttäjille mahdollistetaan ensi viikosta alkaen kulkemisen halliin myös toisesta sisäänkäynnistä.

Kyse on vahvasta suosituksesta. Loppukädessä jopa vahvojenkin suositusten noudattaminen on jokaisen omalla vastuulla, kuten tähänkin asti liikuntapaikoilla viimeisen puolen vuoden aikana. Kunta toivoo, että liikuntapaikkojen käyttäjät noudattavat annettuja ohjeistuksia.

Ystävällisin terveisin,

Kalle Koski

Nurmijärven kunta

Liikuntapaikkapäällikkö vs.

Puh: +358403174033

Tekninen keskus, Viher- ja liikunta-alueet


   
Lisää uutisia
Nurmijärvi Seven Ringettes ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat