Seiskat C Kanadassa 12.2.-22.2. - Matkapäiväkirja - Koko Story
13.2.2020 13:05 Uutiset / Pääsivusto

Seiskat C turnausmatkalla Kanadassa.

PÄIVÄ 1 - Keskiviikko 12..2.2020 - MATKAPÄIVÄ TORONTOON

Vihdoin se on totta ja päivä, jolloin C-joukkueen pitkään odottama turnausmatka Kanadaan Toronton alueelle oli alkamassa.

Varsinaisesti aina ajoissa olevana joukkueena emme ole mainetta juurikaan keränneet, mutta tällä kertaa koko 36 hengen porukka, pelaajat taustajoukkoineen, oli sovittuna aikana paikalla.


Lähtöselvitys sujui oikein sujuvasti ja kaikki ehtivät vielä lounaallekin ennen kuin oli aika nousta Iceland Air:in koneeseen, joka kuljetti meidät kohti ensimmäistä välietappia Keflavikin kenttää Reykjavikissa.


Kone pääsi hivenen ennakoitua aiemmin matkaan, joten myös vähän etukäteen jännitetty tiukahko vaihtoaikataulu Islannissa ei lopulta muodostunut lainkaan ongelmaksi.


Perille Torontoon saavuimme n. klo 18 (n. klo 01 Suomen aikaa). Maahantulomuodollisuudet sujuivat todella sujuvasti ja oppaamme olivat meitä vastassa kentällä. Bussilla suuntasimme ruokailemaan vielä ennen hotellille menoa.


Lopulta pääsimme unten maille n. klo 22. Huomioiden, että se oli Suomen aikaa jo n. klo 5 aamulla, niin valtavan hyvin porukka pysyi reippaalla mielellä. Toisena päivänä on sitten luvassa ensimmäinen peli Paris-joukkuetta ja pelaajien siirtyminen perhemajoitukseen, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

PÄIVÄ 2 - Torstai 13.2.2020

Ensimmäinen yö oli nukuttu vaihtelevasti. Aikaero varmaan vähän vaikutti, mutta vähin erin hotellin aamiaishuoneeseen kuitenkin reippahasti raahusti kuitenkin suht´virkeää porukkaa.

Aamupäivällä noudettiin vuokra-autot kannustusjoukoille ja osa kävi tutustumassa melko läheisen Walmart-myymälän tarjontaan. Alkuiltapäivästä suuntasimme räntäsateiseen Paris´n keskustaan, jossa käytimme meille varatun ruhtinaallisen ajan vieraillen lähes jokaisessa pääkadun kaupassa aikaa kuluttamassa.


Tämän jälkeen suuntasimmekin jo Legend´s Sports Bar-ravintolaan, jossa meitä odottivat isäntäperheet valmiina yhteiseen lounaaseen ja tutustumishetkeen. Pari tuntia kului kuin siivillä ja tuntui, kuin olisi vanhoja tuttuja tavattu.


Lounaan jälkeen pelaajilla oli aikaa ja kaikki pelaajat lähtivät pikaisesti vierailemaan isäntäperheissä, ennen kuin suunnattiin Brand Sports Complex-areenalle valmistautumaan illan ystävyysotteluun isäntäperheiden pelaajista muodostetun Paris Ringeten joukkuetta vastaan.

Kaksi kaukaloa käsittävä areena on varsin upea huomioiden, että kaupungissa asuu vain n. 10000 asukasta. Paris Ringeten joukkueen kanssa sovittiin, että pelataan 2-osainen ottelu, jossa ensimmäinen 20 minuuttia pelataan omilla joukkueilla ja toiseen 20 minuutin koitokseen sekoitetaan joukkueet. Ensimmäisessä ottelussa näkyi se, että Seiskojen joukkue tunsi toisensa, kun vastustajien joukkueen varsin isolla ikähaarukalla varustetun joukkueen pelaajat vaikuttivat osin vierailta toisilleen. Kanadassahan tulostaululle merkitään vain. max. 7 maalin ero ja vaikka tuon jälkeen maalit edelleen pöytäkirjaan lasketaan, niin tulostaululla tuo ero on aina korkeintaan tuo 7 maalia. Ottelun todellinen lopputulos jäi arvoitukseksi, mutta tulostaululla komeili lukemat 7-0 20 minuutin jälkeen.Toiselle 20 minuuttiselle tosiaan sitten joukkueista muodostettiin sekajoukkueet ja tässä pelissä olikin sitten merkittävästi enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jopa siinä määrin, että näimme pari jäähyjen sijaan tuomittua rangaistuslaukaustakin. Tämä aiempaa tasaisempi peli pelattiin erittäin rennoissa ja hyväntuulisissa tunnelmissa ja kukaan ei varmaan lopulta edes ollut tarkkaan selvillä, kuinka ottelu päättyi, mutta se vaikutti tuossa tilanteessa olevan suht´toisarvoinen asia päätellen kaikkien pelaajien kasvoilla loistavista hymyistä.


Vellun Videopaja roudasi reissuun mukaan kuvausarsenaalinsa ja näinpä voimme tarjota mahdollisuuden katsoa pelin tapahtumia nyt jälkikäteen täältä:

Viikonlopun turnauksen tulospalvelu löytyy: https://www.score2stats.com/s2s_new/User/TeamDetai...

Ajat ovat 7h Suomea perässä, mutta täältä tullaan vauhdilla. Joukkueemme pelaa U16A-sarjassa.

Pelin jälkeen pelaajat siirtyivät perheiden mukana perhemajoitukseen ja kannustusjoukot suuntasivat hotellille valmistautumaan huomiseen jännittävään turnauspäivään, josta sitten vuorokauden kuluttua lisää tekstiä tulossa...

PÄIVÄ 3 - Perjantai 14.2.2020 - ensimmäinen turnauspäivä

Ringetten vuoksihan tänne tultiin ja jo kolmantena päivänä oli aika aloittaa reissun ringettellinen päätapahtuma - eli Paris Ringette Tournament 2020. Joukkueemme nuorena C-joukkueena oli sijoitettu turnauksessa turnauksen toiseksi kovimpaan U16A-sarjaan, jossa meidän lisäksemme mukana joukkueet Paris:ista, Markhamista, Missisaugasta ja Dorchesterista.


Ennen ensimmäistä omaa peliämme toimihenkilö- ja kannustajajoukot kävi katsastamassa Parisin ja Mississaugan tasapeliin päättyneen pelin ja peliä katsellessa jo arvelimme, että joukkueemme tulee pysymään varsin hyvin kanadalaisjoukkueiden vauhdissa, jos vaan muistaa pelata omaa peliä ja muistaa joukkuepelin tärkeyden.

Ensimmäinen peli fyysiseksi joukkueeksi kerrottua Markhamia vastaan oli joukkueemme selkeää hallintaa. Vastustajan varsin avonainen puolustus mahdollisti pitkillä syötöillä useaan otteeseen ylempänä kytänneen hyökkääjän vapauttamisen tuloksekkaasti maalintekopaikkaan. Siistiotteinen peli päättyi lopulta Seiskojen selkeään 8-1 voittoon.


Toista peliä varten matkasimme n. 12 km Burfordin kylään, jossa ratkottiin seuraavassa ottelussamme paremmuutta Mississaugan joukkuetta vastaan. Mississauga antoi jo tiukemman vastuksen ja pakotti Seiskojen joukkueen ylläpitämään liikettä läpi pelin. Tässä onnistuttiinkin varsin hyvin ja myös tämä peli päättyi Seiskojen 8-1 voittoon.

Pelien jälkeen osa pelaajista siirtyi perheiden mukana koteihin illan viettoon, mutta osa tuli vielä Brand Sports Complexiin katsomaan Parisin joukkueiden pelejä ja kannustamaan isäntäjoukkueiden "ringettesiskoja" heidän omissa peleissään.

Pelien päätyttyä loputkin pelaajat pääsivät illallisille perheisiin ja vanhemmista suurin osa suuntasi illalliselle TinCup Sports and Grill-ravintolaan.


Huomenna matka jatkuu toivottavasti kohti finaalia kahden pelin merkeissä. Ensin kohtaamme varhain aamulla Dorchesterin ja iltapäivällä turnausjärjestäjä Paris:in joukkueen.

Vellun Videopaja ahkeroi tänäänkin ja kuvauskalusto keräsi kiinnostuneita alkuasukkaita kyselemään aiheesta mieheltämme kameran takaa - Röykän Renny Harlinilta - Väärälän Vellulta.


Eväät pelaajat jäällä pitävät. Perhemajoituksen aamupalat eivät kanna urheilijaa koko päivää ja varsin yksinkertaisetkin eväät saavat Seiska-pelaajan hymyilemään kilpaa tiukassa pakkassäässä loistavan Ontarion auringon kanssa.

Näissä runollisissa tunnelmissa jäädään odottamaan toista turnauspäivää, josta sitten taas kerromme myöhemmin lisää...

PÄIVÄ 4 - Lauantai 15.2.2020 - toinen turnauspäivä

Toinen turnauspäivä alkoi varsin varhaisella herätyksellä, kun oli sovittu että kaikki pelaajat ja toimihenkilöt saapuvat hallille puoli kahdeksaksi. Vastaan asettunut Dorchesterin joukkue ei ollut vielä turnauksessa voittanut peliäkään, mikä oli yllätys, sillä vastassa oli oikein hyvä ja tasainen joukkue. Peli päättyi kuitenkin kannaltamme suotuisasti 5-2 voittoon ja oli aika ryhtyä jännittämään, että saammeko sunnuntain finaaliin vastaamme isäntäjoukkue Paris Ringeten vai jonkun muun turnausjoukkueista.


Pelien seuraamisen ohessa oli päivällä hyvin aikaa käydä tutustumassa lähiseutuun. Osa kävi ihmettelemässä Wayne Gretzky-areenaa, jossa oli 4 jääkiekkokaukalon lisäksi mm. uimahalli ja Gretzky-aiheinen museo.


Ennen iltapäivän toista peliä emäntäjoukkue Paris Ringetteä vastaan oli jo selvinnyt, että tässä ottelussa kohtaavat samat joukkueet, jotka tulevat pelaamaan sunnuntain finaalissa. Mahdollisesti tieto tästä + näyttämisen halu isäntäperheiden ystäville synnytti joukkueelle ennennäkemättömän voimakkaan latauksen, jota nostatti vielä innokkaasti kannustanut monikymmenpäinen yleisö. Tapahtumarikkaan ja varsin sekavan pelin onnistuimme lopulta voittamaan kuitenkin suht´selvin 7-3 numeroin. Paris Ringeteltä saimme kivat päähineet, jotka oikein korostivat kantajiensa uljaita kasvonpiirteitä:


Illaksi osa vanhemmista oli kutsuttu isäntäperheisiin illalliselle ja muu kannustusporukka suuntasi illalliselle vanhaan kouluun rakennettuun arvokkaaseen ravintolaan. Ilta sujui mukavasti naurun merkeissä tuossa idyllisessä ravintolassa, vaikkakin loppulaskun kanssa pähkittiin hetki, jos toinenkin summia ihmetellessä...

Huominen on sitten viimeinen turnauspäivä ja ohjelmassa on siis meidän osalta ainoastaan finaalipeli ja sen jälkeen päätösjuhla yhdessä isäntäperheiden kanssa, mutta siitäpä sitten myöhemmin lisää..

PÄIVÄ 5 - Sunnuntai 16.2.2020 - turnauksen finaalipäivä

Sunnuntai koitti aurinkoisena ja porukka oli virkeänä, kun oli oikeastaan ensimmäinen aamu, että ei ollut herätystä ennen auringon nousua, vaikka monet kukonlaulun rytmiin tottuneet olivatkin jo aamiaisella hotellilla suurin piirtein eläkeläistyyliin ovenkahvassa roikkumassa, kun aamiaishuone vasta availi oviaan.

Ringetellisissä merkeissä tälle päivälle oli odottettavissa ainoastaan finaali, jonka aika olisi vasta iltapäivällä klo 15.30. Aamupäivän osa porukasta käytti lepäilyyn, osa katsellen pelejä jäähallilla ja suuntasipa iso osa joukoista myös shoppailemaan Hamiltonin ostoskeskukseen n. puolen tunnin ajomatkan päähän hotellilta.


Iltapäivällä kohti jäähallia, sillä olihan edessä jännittävä finaaliottelu edellispäivänä varsin sekavaotteisessa pelissä kukistettua Parisia vastaan, jonka arveltiin tähän otteluun tulevan kanadalaista sinnikkyyttä täynnä valmiina yllättämään toistaiseksi vielä tappiotonta taivalta Kanadan reissulla tehnyt Seiskojen C-joukkue.

Tässäkin ottelussa Seiskojen joukkue saatiin varsin hyvin hämilleen jo ennen ottelua mahtavasti molempia joukkueita kannustaneen n. satahenkisen yleisön huutaessa torvineen ja lehmänkelloineen. Aloitusvihellyksen jälkeen nähtiin kuitenkin varmasti pelaava ja tarkka Seiskat-joukkue, joka latoi lopulta maaleja Parisin maaliin tasaiseen tahtiin usein upeiden syöttöjen tekemän pohjatyön tuloksena. Koko pelissä ei vastustajalle juuri maalipaikkoja annettu, lukuunottamatta yhtä pientä nukahdusta, jossa ensin näytti, että vastustaja voi vaan laittaa rinkulan täysin tyhjään maaliin, mutta niin vain jostain rinkulan eteen singahti salamana C:n koko turnauksen tasaisen varmasti pelannut maalivahti Emma. Kanadalaiset arvelivat maalivahtimme joutuvan tämän vuoksi vielä virkavallan kanssa tekemisiin, sillä tuollainen maalin ryöstö maagisella torjunnalla on melkoinen rikos Kanadalaisessa oikeusjärjestelmässä...

Seiskat voitti lopulta tuon finaalin selkein 8-0 lukemin ja palautti Seiskat voittojen tielle näissä Kanadanreissuturnauksissa.


Turnauksen jälkeen kokoonnuttin yhteen isäntäperheistä vielä viettämään yhteistä iltaa kaikki isäntäperheiden pelaajat ja vanhemmat yhdessä. Mukava ilta sujui yhdessä hujauksessa iloisen naurun, herkullisten pizzojen ja mukavan jutustelun merkeissä. Tytöillä oli mahtava meininki keskenään ja myös vanhemmillakin juttu luisti mainiosti. Saimme myös iloisia uutisia, että saamme reissuun sisällytettyä vielä tiistaille yhden lisäottelun, kun pääsemme haastamaan astetta kovemman U16AA-sarjan Burlingtonin joukkueen, joka pelasi myös oman sarjansa finaalissa samassa turnauksessa napaten sieltä hopeamitalit. Eli ringeten merkeissä tiistaina vielä hyvin ilman mitään merkkejä reissu- ja turnausväsymyksen selättäneen Seiskat C-joukkueen.


Huomenna on kuitenkin maanantai ja tarkoitus on hetkeksi unohtaa ringette, kun saamme pelaajat taas perhemajoituksesta takaisin mukaan osaksi matkaseuruettamme ja suuntaamme kohti monen odottamaa turistikohdetta, nimittäin huikeita Niagaran putouksia.. Mutta siitä sitten lisää vuorokauden kuluttua..

PÄIVÄ 6 - Maanantai 17.2.2020 - Brandfordista Niagaran kautta kohti Torontoa

Maanantaiaamu oli omalla tavallaan haikea päivä, sillä tytöt joutuivat hyvästelemään ihanat perheet, joiden vieraina saivat olla useamman päivän ajan tutustumassa kanadalaiseen normaaliin elämänmenoon turnauksen lomassa.


Aamulla perheet toivat pelaajat hotellilla, jossa kannustusjoukkojen kanssa pakattiin bussi täyteen varusteita ja matkalaukkuja. Eipä aikaakaan ja hyvästit oli heitetty ja olimme valmiita suuntaamaan kohti Niagaran kuuluisa putouksia. Matka Niagaralle suuntautui ensin Burlingtoniin, josta nappasimme kyytiimme Linda-oppaamme, jonka paikallistuntemus oli vertaansa vailla ja supertulkkina toiminut Lukkarin Tuomo käänteli Lindan kertomukset kaikille mukavasti savoilais-nurmijärveläisellä twistillä höystäen.


Niagaran putouksilla meillä oli hyvä tuuri, sillä keli todellakin suosi kirkkaan auringonpaisteisen päivän lämmittäessä mukavasti, mikä todella oli tarpeen, sillä noista valtavista putouksista kertyi sen verran kosteutta ilmaan, että sopiviin näköalapaikkojen kohtiin eksyessä, olivat kaikki vaatteen läpimärkiä hetkessä.


Pääsimme vierailemaan hissi+kävelytunnelien kautta myös itse putousten takana, kuin vain elokuvissa voisi kuvitella olevan mahdollista. Aika kului Niagaralla nopeasti ja jälleen oli aika kaikkien - myös suomalaisten "koutsien" nousta bussin kyytiin..


Tästä menimme paikalliseen outlet-puistoon lounaalle ja shoppailemaan ja aika moni tuolla saikin matkabudjettiaan ihan kivasti kulumaan.

Shoppailun jälkeen kävimme vielä lähialueella tekemässä noin tunnin kertoajelun, jossa tutustuimme alueen varsin sotaisaankin historiaan hyvän oppaamme ansiokkaan tarinoinnin höystämänä.

Sitten olikin aika suunnata Torontoon.


Torontoon saavuimme n. iltakuudelta ja hotellinn tavarat purettuamme ja minimaalisen hetken levähdyttyämme olikin aika mennä illalliselle Amsterdam Brewhouseen.

.


Illallisella lausuimme kiitokset meitä tähän asti ohjanneelle koordinaattorillemme Jamesille, jonka oli suunnattava kotimatkalle. Jamesin poika, joka oli ollutkin koko matkan mukanamme tähänkin saakka, tulisi ottamaan opastuksen ohjat loppumatkamme ajaksi haltuunsa.

Mahtava illallinen huippuhyvän ruoan parissa ja oli aika suunnata takaisin mahtavalle hotellillemme nukkumaan, jotta olemme valmiita tiistaina tutustumaan Torontoon sekä illalla matkaamaan Burlingtoniin kohtaamaan paikallinen kova U16AA-joukkueensa.

Mutta siitä sitten taas huomenna lisää.

PÄIVÄ 7 - Tiistai 18.2.2020 - Vapaa-aikaa Torontossa ja illan peli Burlingtonissa

Tiistai-aamu aukeni Torontossa räntäsateisena ja rauhallisena, koska tälle päivälle ei oltu suunniteltu mitään erityistä toimintaa aamulle. Porukka jakaantui erikokoisiin ryhmiin ja kävivät tahoillaan tutustumassa Torontoon eri puolilta. Iso osa porukasta suuntasi jo tänään shoppailemaan Eaton Centerin valtavaan ostoskeskukseen.


Keli selkeni päivän edetessä koko ajan ja jonkun verran uskaltautui myös liikkumaan Torontossa myös ulkoilmassa ostoskeskuskiusausten ulottumattomissa.
Päivällä kävimme italialaistyyppisessä ravintolassa lounaalla, jonka jälkeen oli hetki aikaa hengähtää, ennen kuin jouduimme odotettavissa olevien mahdollisten liikenneruuhkien vuoksi hyppäämään bussiin jo iltapäivästä ehtiäksemme varmasti Burlingtoniin pelaamaan paikallista U16AA-tason vastustajaa vastaan. Ennen peliä kävimme vielä taas paikallisessa kauppakeskuksessa. Hyvin oli porukalla vielä shoppailunenergiaa jäljellä, sillä niin monet saapuivat bussille erinäisiä uusia ostospussukoita mukanaan. Ostoskeskuksesta suuntasimme lounaalle buffet-ravintolaan, jonka monipuolinen valikoima sai porukan haukkomaan henkeään ihastuksesta ja selkeästä ylensyönnin vaarasta.

Pelille Burlingtonin joukkuetta vastaan oli varattu jääaikaa ainoastaan n. 50 minuuttia, mutta pitkän päivän jälkeen se oli kyllä ihan riittävä aika. Vähäisiä sairaspoissaolojamme paikkaamaan olimme saaneet kaksi tyttöä Paris Ringeten isäntäperheistä. Peli alkoi varsin vauhdikkaasti ja hyvin liikkunut ja laukonut vastustaja vei peliä ensimmäisen erän selvästi voittamalla sen 4-1. Toisella puoliajalla olimme vauhdissa paremmin mukana ja tasainen erä käänyti vasta aivan loppuhetkillä vastustajanb 1-0 voittoon, Näin lopputulokseksi 5-1 ja voitto Burlingtonin U16AA-joukkueelle.

Pelin lopuksi vaihdettiin joukkueiden kesken pienet muistolahjat ja hyvästeltiin ne Parisin isäntäperheet vielä uudelleen, jotka olivat tulleet kannustamaan meitä Paris:ista Burlingtoniin mukavan runsaslukuisina.


PÄIVÄ 8 - Keskiviikko 19.2.2020 - Hockey Hall of Fame + kaupunkikierros + omatoimi-Torontoa

Keskiviikkoaamusta suuntasimme aamiaisen jälkeen kävellen lähistöllä sijaitsevaan jääkiekon globaaliin pyhättöön, eli Hockey-Hall-of-Fame -näytteyyn/museoon.


Aikaa näyttelylle oli varattu reilun tuntuiset pari tuntia, mutta mikäli näyttelyn olisi halunnut yksityiskohtaisesti kiertää ja tutustua myös kaikkiin paikan tarjoamiin "virtuaaliaktiviteetteihin" ja 3D-teatteriiin yms - niin 2 tuntia ei riitä. Kelpo katsaus paikasta kuitenkin saatiin ja paikkaa voi todella suositella jääkiekon - etenkin NHL-kiekon, ystäville.Lounaan jälkeen oli edessä kaupunkikierros bussilla, joka typistyi melko pienelle alueelle keskustassa pääosin melkoisten bussia hidastavien ruuhkien vuoksi. Kaupunkikierroksen jälkeen osa meni hotellille huilailemaan, osa shoppailemaan (miten-ne-jaksaa) ja osa kävellen tutustumaan Torontoon.
Huomenna onkin sitten touhukas päivä, kun vierailemme Ripley´s Aquariumissa, CN Towerissa ja illalla vielä katsomaan NHL-peli Toronto-Pittsburgh.

PÄIVÄ 9 - Torstai 20-02-2020

Jaahas - kakkosta ja nollaa on päivämäärässä ja niin alkaa olla tämän reissunkin osalta tilanne se, että kahden päivän päästä olla kotona ja täysiä päivä on jäljellä Kanadassa nolla, sillä huomenna aletaan jo hissuksiin pakkailla ja valmistautua lentomatkaan kohti kotia. Mutta eipäs mennä asioiden edelle, sillä olihan tänään oikea toimintatorstai.

Aamusta suuntasimme askeleet kohti CN Toweria, mutta ennen kuin itse tornin korkeuksiin olimme kiipeämmässä, kävimme tornin juurella olevassa upeassa Ripley´s Aquariumissa.
Akvaario oli varsin näyttävä kokemus, joka tarjosi mitä hienompia mereneläviä katseltavaksi. Lähes pari tuntia kului paikassa ja pihamaalla saimme vielä kivoja ryhmäkuvia näyttävän CANADA-tekstipatsaan päällä.


Kalojen katselu tekee nälkäiseksi ja heti CN Towerin sisälle päästyämme hurautimme hissillä torniin ylös siellä olevaan 360 asteen ravintolaan lounaalle.


Ruokia odotellessa ja ruokailun aikana torni ehti pyörähtää lähes täyden kierroksen ympäri, joten Torontosta sai varsin hyvän näkymän jo lounaan aikana. Lounaalta poistuttuamme oli tietenkin käytävä testaamassa lasilattian kestävyys. Lattia onneksi kesti, eikä tullut mitään äkillisiä kokoonpanosta (sananmukaisia 350 metrin) putoamisia.CN Towerista osa suuntasi kaupoille ja osa suoraan hotellille lepäilemään ja valmistautumaan illan NHL-peliin. Ryhmänä selvisimme matkasta hallille hienosti kävellen ja kaikki onnistuivat pääsemään turvatarkastusten kautta myös katsomoon sisälle.

Peliin olimme onnistunut saamaan ainoastaan hajapaikkoja, mutta onneksi pelaajat saatiin suunnilleen samaan katsomoon ja suht´lähelle toisiaan.


Pelissä olimme pyytäneet etukäteen mahdollista pientä huomion osoitusta joukkueellemme ja myös Brantfordin isäntäperheistä oli toive Maple Leafsin suuntaan esitetty ja niin vain sieltä tuli pienet muistot kaikille pelaajille kotijoukkueen taholta.


Pelissä kotijoukkueen Kasperi Kapanen oli ennakkoon jo kiinnostuksen kohteena ja riemuksemme Kasperi onnistui maalinteossa ja kääntöpuolella myös ison rangaistuksen arvoisesti antoi näytön nyrkkeilytaidoistaan.


Hieno show ja hyvä tunnelma.


Tämä oli luultavasti tällä erää tämän reissun osalta viimeinen luku reissupäiväkirjaan. Huominen menee pääosin pakkaillessa ja lentokoneessa istuessa ja siitä tuskin mitään kovin kiinnostavaa tarinaa saisikaan aikaiseksi. Tai toivotaan, että selvitään noistakin toimenpiteistä ilman suurempaa draamaa ja päästään leppoisissa merkeissä takaisin Suomeen.

Reissun onnistumiseen ovat vaikuttaneet niin monet tahot ja tukijat, että niitä ehkä tässä vaiheessa arvaa ryhtyä luettelemaan ilman, että jotain nimiä varmasti unohtuisi. Jaetaan ne kiitokset myöhemmin, mutta tässä vaiheessa on todettava, että Saarikoski Travels ja Sebastian Valkama hoitivat homman 100% täydellisesti maaliin ja C-joukkue pystyy antamaan heille täydet suositukset joukkuematkan järjestäjänä. Paikalliset oppaamme James ja Josh olivat myös kerrassaan loistavia hommassaan. Kanadalaisperheiden vieraanvaraisuus oli liikuttavan upeaa. Iso kiitos jo tässä vaiheessa myös meidän omalle matkaporukalle - hymyt eivät hyytyneet missään vaiheessa, vaikka välillä päivistä muodostui pitkiä ja rankkojakin. Tarvittaessa löytyi mukavasti joustavuutta, jos joskus olikin jotain suht´pikkuasioita jäänyt suunnitelmissa huomioimatta tai matkaohjelmaan tuli välillä aika äkillisiäkin muutoksia.

Kiitos.

- Seiskat C-

ps. Viimeisenä päivänä ehdimme käydä vielä lounaalla Gretzky's ravintolassa ennen lentokentälle suuntaamista ja tämän jälkeen kotimatka sujui mallikkaasti ja saimme koko seurueen matkatavaroineen räntäsateiseen Suomeen.
   
Lisää uutisia
Nurmijärvi Seven Ringettes ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat