Mediavastaavan kynästä osa 1. Väliaika. Kahvia ja pullaa
23.9.2019 21:54 Uutiset / Edustusjoukkue

Tauolla.

Puolivälin tauko otteluissa on hyvä tilaisuus karsia nopeasti kamerasta epäonnistuneet otokset, ja hoitaa tankkaus ennen seuraavaa puolikasta.

Kausi on alkanut, ja kahden pelin verran on otteluita kuvattuna. Näin alkuun kuvamateriaali on uutismateriaalin lisäksi myös erilaisten arkistokuvien keräämistä.

Aluksi aika menee myös erilaisten tyyppien löytämiseen joukkueen sisältä. Melko nopeasti esiin tulee ne näkyvimmät persoonat.

Kasvoissa on keskimäärin 43 lihasta, ja ne tuovat kuviin paljon luonnetta, mutta harmillista kuvien kannalta on tuo turvallisuuden kannalta tärkeä varuste, eli kypärä ja pleksi. Helpommin kuvattavat persoonat löytyvätkin tämän vuoksi vaihtoaitiosta, jossa taustoilla tätä kasvojen ikuistamiseen haittaavasti vaikuttavaa kapinetta ei päässä ole.

Jo nyt on kuulunut kommentteja siitä, miten kuvissa on silmät kiinni jne. No, kokeilkaas itse olla torjumassa rinkulaa. Refleksinomainen toimenpide tuo silmien sulkeminen, mille ei vaan voi mitään.

Toinen kuvia selatessa esiin tullut "ominaisuus" on, että monesti pelaajilla on suu auki kuvissa. Näitä esiintyy jopa enemmän kuin kiinni olevia silmiä.

Kaksi edellä olevaa asiaa ovat myös yksi selitys sille, miksi kuvia/ottelu otan paljon. Otettujen kuvien määrä/ ottelu vaihtelee 1000-2000 välillä, joista jälkikäsittelyyn asti pääsee parhaimmillaan 10%, josta määrästä jää jäljelle 20-60 kuvaa / ottelu. Milloin tarkennus ei ole kohdallaan, ilmeet on epäedulliset, silmät on kiinni, suu auki, toinen pelaaja luistelee juuri eteen tai näiden erilaisia yhdistelmiä.

Tässä ensimmäinen persoona, jonka yleiseen rauhallisuuteen löytyi särö jo toisessa pelissä. Itse kukin määritelköön, minkä hahmon tuosta löytää.


Wellcome to the dark side..


   
Lisää uutisia
Nurmijärvi Seven Ringettes ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat