Esittely
Ottelutilastot
NSR Edustus - NoU
2019-2020 - Edustusjoukkue - Naisten Ykkössarja
Klo 17:30 Klaukkalan JH
12
Tam

Ennakkoinfo


Paikalle klo 16, lämppäjää klo 17, Ottelu 17:30 - 19:30

Otteluraportti


NSR vs NoU (4-18)

Otteluun lähdettiin poikkeuksellisella kokoonpanolla, kun B ja Edu sarjojen ottelut osuivat päällekkäin eikä kummankaan pelin siirtäminen parempaan ajankohtaan ollut mahdollista. Tänään B oli samaan aikaan Naantalissa, kun Edun peli alkoi Klaukkalassa. Loukkaantumisista johtuen meidän ainoa maalivahtimme oli B:n mukana Naantalissa, joten jonkun Edun kenttäpelaajista oli mentävä maaliin. Tämän hieman epäkiitollisen tehtävän otti vastaan Julia (#87), joka ansiokkaasti hoitikin tehtävänsä. Kenttäpelaajia oli tasan kaksi kentällistä, joten peliaikaa oli tarjolla tänään runsaasti.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja Nokia teki ensimmäisen maalinsa, kun peliä oli pelattu vain 19s. Ensimmäinen erä meni vastustajalle 1-5. Meidän ensimmäisen maalimme teki Veera (#17) Elisan (#11) syötöstä. Toinen erä olikin tasaisempi ja se meni vastustajalle 0-3. Erätauko olikin poikkeuksellisen pitkä, koska toisessa hallissa oli alkamassa KHT:n peli ja jääkonetta tarvittiin ensin siellä. Pitkän (nyt siis poikkeuksellisen pitkän n. 25min) erätauon jälkeen vastustaja oli selkeästi meitä pirteämpi ja kasvatti eroa tehden 7 maalia. Meidän kolmannen erän ainoan, mutta hienon yläkulmamaalin teki Riina (#52) Suvin (#10) syötöstä. Neljäs erä meni Nokialle 2-3.

Maalissa Julia torjui 38 kertaa ja torjuntaprosentiksi tuli 67,86, joka on kenttäpelaajalle todella hyvä. Pienellä rosterilla saadaan pelaajien tempo pidettyä hyvänä ja jokaisella pelaajalla on mahdollisuus ottaa ottelussa isompaa roolia ja toimia omalta osaltaan pelinratkaisijana. Näin tänään kävikin ja jokainen kenttäpelaaja pelasi hyvän pelin lopputuloksesta huolimatta.

Nyt onkin hieman taukoa ja seuraavat pelit vasta tulevana viikonloppuna. Lauantaina kohtaamme kotona Rauman Lukon ja sunnuntaina Naantalissa VG-62:n.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Nurmijärvi Seven Ringettes ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat